Un top al celor mai bune seriale thriller de pe Netflix

Esti fana genului thriller? Foarte bine, Netflix are o multime de seriale de acest gen, unele mai bune decat altele. Pregateste popcornul, o minge antistres si urmareste aceste seriale thriller. Ucigasi, tensiune, stres…iata un top al celor mai bune seriale thriller de pe Netflix.

Stranger Things. Iata unul din cele mai bune seriale thriller pe Netflix. S-a bucurat de un succes imens inca de la inceput si actualmente sezonul numarul 3 este in plina filmare. Cine nu stie cine este Eleven rateaza ceva important. Un veritabil omagiu filmelor SF precum E.T sau Goonies, acest serial combina complotul guvernamental si lumea paralela.

Narcos. Sufletele sensibile sa se abtina sa se uite la acest serial. Narcos face senzatie datorita descrierii ultrarealiste a cartelelor colombiene de droguri. Sezonul cu numarul patru a fost lansat recent si face deja senzatie.

The OA. Original si terifiant totodata, te tenteaza? Aceasta ar fi pe scurt descrierea serialului The OA. La sapte ani de la rapirea sa, eroina oarba isi face brusc aparitia, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, vindecata complet. Ramane de stiut cum s-a intamplat acest lucru. Sezonul cu numarul 2 se anunta si mai interesant decat primul.

Dark. O creatie originala germana, serialul Dark este perfect pentru amatorii de frisoane si de senzatii tari. Conceptul? Un mic sat german, doi tineri disparuti, secrete de familie teribile, si salturi in timp adictive si destabilizante totodata.

The Fall. Jamie Dornan din Fifty Shades of Grey joaca rolul unui ucigas in serie malefic, Gillian Andersen din X-Files joaca rolul unei anchetatoare irlandeze. Trebuie sa indraznim din cand in cand. Netflix a facut acest lucru prin intermediul acestui serial si a castigat. Intriga se deruleaza pe parcursul a trei sezoane dar zvonurile vorbesc de lansarea sezonului cu numarul 4…

The Killing. Adaptare dupa un serial danez, The Killing ramane fidel copiei sale daneze in ceea ce priveste decorurile. O crima, ploaie, un oras gri, personaje ciudate…iata doar cateva motive pentru a urmari acest serial. Pregateste inghetata si prajiturile, atmosfera este una apasatoare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *