Top seriale la care să te uiți împreună cu prietenele

Vrei sa organizezi o seara intre fete? Sa va relaxati impreuna la un pahar de pizza, la un pahar cu vin sau la un popcorn? Iata care sunt cele mai bune seriale Netflix pe care sa le vizionati.

Get Even. Daca iti plac serialele cu crime, mistere, secrete sau povesti de iubire sau daca adori unele seriale precum Elite sau Pretty Little Liars, acest serial watch free series iti va placea cu siguranta. Ni se spune aici povestea a patru fete care se unesc pentru a denunta hartuirea care domina in prestigioasa lor scoala. Dar, misiunea lor o ia pe cai diferite atunci cand un elev este gasit mort si una dintre ele este suspecta principala….

Ginny & Georgia, cea mai frumoasa poveste cu o mama si fiica sa. Dupa decesul sotului sau, Georgia se muta intr-o perfierie sic alaturi de copiii sai, Ginny si Austin. Spera sa o ia aici de la capat dar, trecutul o ajunge din urma si va trebui sa infrunte si primele crize adolescentine ale fiicei sale.

Orange Is The New Black- anti-eroinele. Este un serial care chiar merita sa fie descoperit pe Netflix. Timp de sapte sezoane, ni se prezinta povestea a detinutelor de la Litchfield si ni se spune si cum au ajuns acestea acolo.

You- un thriller nesanatos. Cu Penn Badgley in rolul principal, You ne prezinta povestea lui Joe un librar din New York care este pasionat de citit. Intr-o zi intra in libaria sa Guinevre Back si acesta se indragosteste pe loc de ea. Acesta va incepe sa o urmareasca pe retelele sociale, sa o urmareasca si sa intre in viata sa. Dar oare pana unde este capabil sa ajunga?

Lucifer. Lucifer intra in vacanta si vine din Iad pe pamant. Aici devine prieten cu Chloe, o tanara politista care rezista foarte bine farmecelor sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *