Top seriale de urmărit în luna mai

Luna mai este in mod traditional mai calma, dar au fost mereu seriale noi cu talente noi de confirmat si de urmarit, sezoane noi si reintoarecerea unor alte seriale mai vechi. Iata care sunt cele mai bune seriale care merita sa fie urmarite in luna mai.

The Pursuit of Love, BBC One. Un nou mini-serial care ne vine de la BBC, The Pursuit of Love este o dramedie romantica despre iubire si prietenie realizata si scenarizata de catre Emily Mortimer, o adaptare a romanului lui Nancy Mitford. Are loc in Europa intre cele doua razboaie si ne spune peripetiile si aventurile amoroase ale lui Linda si cea mai buna prietena a sa, Fanny. Amandoua aspira si au cele mai frumoase vise cu privire la iubire.

The Underground Railroad. Este un ambitios serial dezvoltat de catre Barry Jenkins, un serial istoric bazat pe romanul lui Colson Whitehead, care o urmareste pe Cora, o sclava de 16 ani care fuge alaturi de Caesar. Incepe o incredibila odisee pentru ea si va face totul pentru a-si recastiga iubirea.

Halston, Netflix. Eeste un serial care ne va duce in anii ’70-’80 si ne va scufunda in minunata lume a modei. Ne va relata faimoasa ascensiune a designerului cu acelasi nume care sta la originea unui veritabil imperiu al modei sinonim cu lux, sex, prestigiu si celebritate.

In Treatment, HBO. Dupa un deceniu de absenta, In Treatment se reintoarce cu o noua serie de pacienti dar mai ales cu o noua psihiatra. Povestea acestui sezon cu numarul 4 este deci a unui nou inceput si are loc la Los Angeles. Aici Dre Brooke Taylor ajuta un trio de pacienti care incearca sa faca fata provocarilor printre care si pandemia si recentele evolutii culturale si sociale.

Tu ce seriale vei urmari?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *