Top destinații pentru luna Octombrie

Vara s-a incheiar de curand, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne resemna, deoarece vara indiana exista. Cel putin, in anumite colturi ale globului. Iata deci care ar trebui sa fie destinatiile tale preferate pentru luna octombrie.

Atena. Capitala Greciei este in plina renastere. In ciuda crizei economice actuale, Atena, leaganul democratiei si al Greciei Antice este in plina ascensiune. Peste tot vei gasi cafenele la moda, hoteluri design… sa nu mai vorbim despre faptul ca poseda cea mai animata viata nocturna si una din cele mai active din Europa. Si Acropole. Si o lista magnifica de atractii minunate si de magnifice monumente.

Sevilia. Sevilia, cel mai calduros oras din Spania are in octombrie pana la 27 de grade. Pe langa primavara, luna octombrie este cea mai buna perioada pentru a ajunge in acest oras pur si simplu uimitor. Vara este mult prea cald aici. Si daca vrei sa te bucuri de mai mult de un city trip, poti sa vizitezi si celelalte orase din Andaluzia- Cordoba, Granada, Malaga sau Ronda.

Egipt. O civilizatie antica fascinanta, un fluviu mitic si o culutra savuroasa. Egipt este o destinatie care nu are cum sa lase pe cineva indiferent. Iar toamna este anotimpul ideal pentru a evita vantul de nisip si temperaturile toride pe timp de vara.

Albania. Cu un climat mediteraneean, atrage atentia cu soarele sau si cu bogatiile sale naturale si culturale.

Marrakech. Acest oras foarte bogat in istorie si in cultura este foarte bogat in riaduri, palate colorate, piete souks si alte gradini exotice. Si chiar si pe timp de toamna, temperaturile de aici pot sa ajunga pana la 29 de grade. Si daca vrei sa prelungesti cumva excursia ta marocana, poti ajunge si pe la Essaouira.

Insulele Ciclade. Insulele grecesti Ciclade, din partea de sud a tarii sunt printre cele mai frumoase din lume. Si cele mai clemente in acelasi timp atunci cand vorbim despre temperaturi. Nu e de mirare deci ca Insula Santorini, doar ea singura, a fost vizitata de numai putin de un milion de vizitatori. Poti vizita insa si Ios, Milos sau Paros, cu cele mai placute temperaturi in aceasta perioada.

Faro. Faro este un oras din partea de sud a Portugaliei cu peisaje magnifice. Dar nu numai. Este un loc perfect pentru surf si kite surf. Este deci locul ideal pentru a te simti inca in plina vara in mojlcul lunii octombrie.

Roma. Roma pe timp de vara? Uita cat mai repede de asta. Orasul este plin de lume si este enorm de cald. Octombrie este deci una din cele mai bune luni pentru a vizita acest oras magnific. Este cea mai fermecatoare si mai primitoare si te vei bucura de lumina magica a verii indiene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *