Top cinci seriale anulate de Netflix în 2018

In 2018, Netflix a facut curatenie intre numeroaseleseriale difuzate. Iata care au fost cele mai ghinioniste dintre acestea.

Este dura legea din lumea serialelor. Anularile sunt la ordinea zilei. Am ales cinci dintre serialele anulate de Netflix care ar fi putut continua dupa parerea noastra si dincolo de anul 2018.

Seven Seconds. Incepem usor, cu o mini-serie care nu avea un prea mare viitor pe micul ecran insa care a fost pe placul unui numar destul de mare de persoane. Dar, Seven Seconds a fost gandit doar pentru un singur sezon. Nu putem decat sa regretam acest lucru.

Daredevil. Fara indoiala, exista persoane care au facut o veritabila fixatie pentru acest serial. Al treilea sezon se anunta plin cu idei excelente. Anularea acestui serial se inscrie intr-o serie lunga Marvel – Disney care a vazut disparand seriale precum Iron Fist, Luke Cage sau Defenders. Sa speram ca va reveni pe micul ecran intr-o forma sau alta.

Orange is the new black. Sa fim sinceri. Cine ar fi spus in 2013 ca aceasta poveste a unor femei aflate in spatele gratiilor se va bucura de un asemenea succes in universul serialelor? Dar toate lucrurile bune au si un sfarsit din pacate. Serialul a fost anulat anul acesta cu toate ca zvonurile sustin ca va avea parte de un ultim sezon in 2019.

Sense8. In cazul acestui serial am putea sa ii multumim platformei. Sa ii multumim pentru faptul ca ne-a oferit un sfarsit surprinzator. Insa nu putem sa nu regretam faptul ca Netflix nu ne-a oferit mai multe episoade ale acestui serial care a cucerit inima unui numar destul de mare de persoane.

House of Cards. Iata sfarsitul unui serial care a contribuit in egala masura la succesul de care s-a bucurat Netflix in Europa, inclusiv la noi in tara. Unii dintre voi au simtit ca a venit vremea ca serialul sa isi ia ramas bun de la fanii sai. Cu siguranta este unul din cele mai putin regretate seriale deoarece este unul dintre cele mai vechi de pe Netflix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *