The Umbrella Academy: un prim teaser pentru această adaptare Netflix

Se cunoaste deja data difuzarii celui mai nou serial Netflix, adaptarea unei benzi deseante cu acelasi nume, cu Ellen Page in rol principal. Iar primele imagini sunt promitatoare.

Nou serial cu super-eroi este o adaptare a benzilor desenate create si scrise de Gerard Way, fost cantaret al grupului My Chemical Romance si desenata de catre Gabriel Bra.

Un X-Men reprogramat
Povestea acestui serial ? In octombrie 1989, 43 de copii se nasc in aceeasi zi in ciuda faptului ca mamele lor nu erau insarcinate. Un om de stiinta putred de bogat pe numele sau Sir Reginald Hargreeves adopta sase din acesti copii si infiinteaza The Umbrella Academy. Cu totii dotati cu o anumita putere speciala, acestia sunt antrenati si pregatiti sa salveze lumea. Insa, la scurt timp, micutul grup se dezbina si se separa. Se reunesc mai tarziu, la inmormantarea tatalui lor adoptiv.

In casting o regasim pe Ellen Page (Juno) in rolul lui Vanya Hargreeves dar si pe Mary J. Blige, Robert Sheenan, Adam Godley sau Cameron Britton.

Un prim sezon extrem de asteptat. In trailer, pe o melodie ritmata, I Think We’re Alone apartinand lui Tiffany, descoperim universul acestui serial indraznet si extravagant totodata. Teaserul rezuma intriga originala si prezinta fiecare erou in parte si cateva din puterile acestora. Numarul 1 (Tom Hopper) si fortele sale supraomenesti, Numarul 2 ( David Castaneda) si capacitatea sa de a manevra cutitele, Numarul 5 (Aidan Gallagher ) si deplasarile sale extrem de rapid dintr-un loc in altul.

Teaserul anunta faptul ca in mai putin de 8 zile va avea loc sfarsitul lumii si eroii serialului habar nu au cum sa il opreasca. Vanya, intepretata de Ellen Page raspunde la aceasta intrebare in felul sau : voi face cafea. Un umor nebun care ne face deosebit de nerabdatori pana cand serialul va fi lansat. Sezonul cu numarul 1 va fi difuzat in integralitate incepand cu data de 15 februarie anul viitor si va fi alcatuit din 10 episoade a cate o ora fiecare. Ceea ce inseamna ca mai avem putin de asteptat, trebuie sa ne multumim momentan cu teaserul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *