The Blacklist, un serial captivant

Raymon, Red Reddington este unul din cei mai cautati criminali din Statele Unite. Intr-o zi, merge la FBI si le propune un targ- va lucra cu ei si va denunta cei mai periculosi si mai activi criminali din lista sa neagra in schimbul protectiei sale si cu conditia sa lucreze cu tanarul agent FBI Elizabeh Keen. Iata cateva motive pentru care sa descoperi si tu acest serial.

Nu ai cum sa nu il adori pe Red. Da, de acord este un criminal, dar sunt la moda eroii badass si rai. Nu-i asa? Este amuzant, stie cum sa iasa mereu din cele mai grele situatii, este fidel, nu ii este frica sa se murdareasca pe maini si este curajos, sigur pe el, carismatic si uneori tandru si atasant.

Descoperim personajul de-a lungul episoadelor si sezoanelor – prietenii sai, trecutul sau si secretele sale. Si nu ne putem abtine sa nu formulam teorii cu privire la cel mai mare secret pe care il ascunde, adica legatura pe care o are cu Elizabeth Keen. Uneori il si uram pe Red deoarece este un criminal, este violent si este rau.

Serialul ne ajuta sa parcurgem lumea. Criminalii pe care Redi ii denunta si afacerile sale criminale personale ne fac sa parcurgem lumea. Europa de Est, Africa, Statele Unite… decorurile se schimba mereu si personajele la fel.

Avem de-a face cu suspans. Fie ca este vorba despre afacerile sau crimele din fiecare episod, ca este vorba despre relatia dintre Red si Elisabeth, banuielile pe care le avem cu privire la Tom, trecutul lui Red sau al lui Elizabeth, avem de-a face cu foarte mult suspans. Abia asteptam sa descoperim in fiecare episod ce ascunde fiecare, ritmul fiind unul sustinut si revelatiile bine dozate. Deci da cu adevarat dependenta.

Muzica are si ea importanta sa intr-un serial. Si in acest serial este super. Rock, jazz, soul cu un strop de electro si de country… muzica este pur si simplu perfecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *