Știi de ce ar trebui să dormi cu șosete cu tot?

Foarte multe persoane prefera sa doarma cu sosete cu tot. Si totusi, exista mai multe idei in jurul acestui obicei. Unii afirma ca este extrem de periculos sa dormi cu sosete cu tot si nu inteleg utilitatea acestui lucru. Altii lauda mereu avantajele acestei practici.

Pentru acestia din urma, este mai mult decat indispensabil purtarea de sosete si in timpul somnului, de-a lungul intregului an, mai ales pe timp de iarna. O pereche de sosete purtate pe picioare reprezinta o excelenta modalitate de a adormi mai usor, pare-se.

Cu atatea idei preconcepute, te vei pierde cu siguranta. Din fericire insa, expertii au inceput sa studieze problema pentru a aduce putina lumina cu privire la acest subiect. Purtarea de sosete pe timp de noapte nu reprezinta o chestiune de gust. Pentru acesti experti, jumatate din populatie doarme cu sosete cu tot. Acest accesoriu poate cu siguranta sa ne tina de cald in timpul somnului, dar poate sa prezinte in acelasi timp o multime de dezavantaje, daca nu aplici anumite sfaturi.

Avantaje. Daca picioarele tale vor fi la cald in timpul somnului, vei reusi sa adormi mai repede. Caldura se va repartiza in intreg corpul si se vor dilata vasele sanguine. Iar atunci cand extremitatile corpului sunt la caldura, somnul va veni mai repede. Purtarea de sosete este deci cea care favorizeaza relaxarea si un somn de calitate. Cu cat esti mai relaxat, cu atat se activeaza mai repede procesul de adormire.

Iar daca vei dormi cu sosete cu tot, vei reusi sa reduci in mod considerabil transpiratia picioarelor. Sosetele facute din materiale naturale sunt cele mai bune pentru persoanele care sufera din cauza transpiratiei excesive a picioarelor. Astfel ca, persoanele care sufera din cauza unor boli legate de vasele de sange pot folosi si ele sosetele in pat pentru ca vasele lor de sange sa nu reactionezele la temperaturile scazute de afara.

Se pare ca purtarea de sosete in pat este un lucru benefic si pentru relatia sexuala. Picioarele tinute la cald au permis creierului sa se relaxeze si orgasmul a fost astfel atins mai usor.

Cel mai bine ar fi insa sa dormi cu sostele mai largi din bumbac. Sunt moi, sunt confortabile si usor de intretinut. Cele de calitate superioara sunt cea mai buna alegere,.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?