Stăpânul Inelelor, serialul – Viggo Mortensen are un sfat pentru viitorul Aragorn

La un an de cand adaptarea de catre Amazon a Stapanului Inelelor pe micul ecran a fost in sfarsit confirmata, miticul interpret al lui Aragorn, Viggo Mortensen, are cateva sfaturi pentru actorul care il va succeda. Sfaturi extrem de simpatice de altfel.

In urma cu cateva saptamani, circulau zvonuri cum ca Netflix va difuza un serial adaptat dupa Cronicile din Narnia. Acest contract important se pare ca este un raspuns direct la lovitura data de Amazon in 2017 care a pus mana pe franciza Stapanul Inelelor, dorind sa faca o adaptare pe micul ecran. Tranzactia (care cu siguranta a costat ceva, fara indoiala) nu a trecut neobservata, cel putin in ceea ce il priveste pe actorul Viggo Mortensen, cel care l-a interpretat pe Aragorn. Actorul americano-danez, azi in varsta de 60 de ani a tinut sa ii dea un sfat celui care il va succeda in acest remake, chiar daca, pana in momentul de fata niciun nume nu a fost vehiculat.

Intr-un interviu acordat celor de la Collider, Vigo i-a recomandat viitorului intepret al lui Aragorn sa fie pregatit iar acest lucru se refera si la descoperirea textelor originale ale lui J.R.R. Tolkien.

Un serial centrat asupra tineretii lui Aragorn? Continuand in acelasi stil, Viggo a declarat ca i-ar recomanda viitorului actor sa citeasca cartea in intregime deoarece ii va fi extrem de util sa inteleaga cum Tolkien a reusit sa adune atatea informatii. Spre exemplu, Leganda lui Sigurd si Gudrun. Trebuie sa se citeasca cartea inainte de a interpreta un astfel de rol important si deloc usor. Serialul va explora o multime de intrigi noi care le preced pe cele din Stapanul Inelelor. Comunitatea Inelului, conform Amazon va imprumuta fara indoiala elemente din celebru Hobbit. Aceasta adaptare va costa in jur de 500 de milioane de dolari ceea ce este foarte mult. Spre exemplu, o saga cinematografica nu a costat pana in prezent mai mult de 281 de milioane de dolari. Promitator. Astepti si tu sa vezi rezultatul final ? Esti curios sa vezi cine il va interpreta pe Aragorn?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?