Sfaturi pentru a purta aurul și diamantele în perfectă armonie

In momentul in care stralucirea diamantelor este asociata cu cea a aurului, rezultatul este o combinatie naucitoare si atemporala. Fie ca este vorba de purtarea unor piese clasice cum sunt cerceii sau unor coliere mai impozante, combinatia de aur si de diamante trebuie bine gandita pentru a nu da gres.

Clasic si in tendinte. Pentru un stil clasic, diamantele si aurul au fost combinate in bijuterii precum cerceii, bratarile sau inelele. In timp ce aurul galben este cel mai des intalnit la cerceii cu diamante, aurul alb si cel roz furnizeaza in egala masura decoruri frapante pentru cercei.

Pentru un look in tendinte, in ziua de azi cele mai cautate stiluri in ceea ce priveste cerceii sunt cei mari si indrazneti, cerceii tip candelabru, asociati cu coliere contemporane care reusesc sa faca diferenta si sa puna in vedere o tinuta.

Polivalenta. Aurul si diamantele reprezinta nuante neutre. Cu toate acestea, calitatile luminii vor fi mai spectaculoase in momentul in care sunt purtate pe un fond mai inchis la culoare. Rochiile clasice, negre, sau de culoarea vinului sau prunei vor pune in valoare de minune stralucirea unei perechi de cercei din diamante. Cerceii din aur galben cu diamante se pot pierde intr-o mare de par blond in cascade dar brunetele au avantajul de a purta fara probleme cerceii tip candelabru, orice model si orice forma. Daca preferi tinutele in culori mai deschise precum sampania, gri sau roz, efectul va fi unul mai discret dar la fel de frumos.

Gasirea unui echilibru. In numarul pieselor vestimentare purtate si accesoriilor trebuie sa se gaseasca un echilibru. In momentul in care alegi un inel mai somptuos pe care sa il porti cu micuta rochita neagra atunci opteaza pentru o bratara mai simpla si pentru cercei din aur simpli. Fie ca alegi bijuteriile din aur alb sau galben, accesorizeaza nuantele metalice ale accesoriilor – geanta, pantofi sau curea – cu nuanta de bijuterii purtata pentru un echilibru perfect.

Combinatia aur- diamant este un atemporala, nu se va demoda niciodata. Bijuteriile celelalte alese vor conferi eleganta tinutei si o nota sofisticata.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?