Samsung Galaxy A90 – certificat 5G, ar putea fi lansat în curând

Samsung isi imbogateste gama A cu un nou telefon, Galaxy A90. Un aparat din gama mid range cu un SoC Snapdragon 855 care va avea cel putin o varianta compatibila 5G.

Samsung isi trateaza gama A cu cea mai mare grija. Venind cu smartphone-uri performante la cele mai accesibile preturi, mai accesibile decat cele din gama Galaxy S sau Note, propune aparate la un raport calitate/pret interesant in cazul majoritatii produselor din gama A.

Viitorul membru al familiei A isi va face in curand aparitia. Samsung Galaxy A90 propune o fisa tehnica de inalta calitate. Certificat de mai multe organisme, este din ce in ce mai aproape de lansare.

O varianta 5G confirmata. In urma cu doua saptamani, acest smartphone si-a primit certificarea Wi-Fi ceea ce ne permite sa ne imaginam o lansare apropiata. Conform altor zvonuri, acest smartphone va fi echipat cu un Snapdragon 855, un ecran de 6,7 inchi, un cititor de amprente digitale ascuns in partea de sus a ecranului si un aparat foto triplu. Aceleasi zvonuri vorbesc despre o varianta compatibila 5G si zvonul pare sa se confirme din ce in ce mai tare. NRRA (National Radio Research Agency) a certificat acest smartphone pentru utilizarea unei retele 5G in Coreea de Sud conform SamMobile.

Fara nicio indoiala, Galaxy A90 va fi noul membru al familiei A care permite folosirea unei retele 5G, deja functionala in unele tari precum Coreea de Sud. Nu stim inca cand va avea loc oficializarea acestui telefon insa aceasta pare cu adevarat iminenta. Sa ne amintim faptul ca o certificare in randul unor astfel de organisme este adesea una din ultimele etape inainte de sosirea pe piata a unui produs. In ceea ce priveste pretul, va fi fara indoiala mai scump decat A80, comercializat la un pret de 659 de euro. Ne putem imagina un pret cuprins intre 700-800 de euro.

In ceea ce priveste partea foto, acest smartphone este anuntat in doua versiuni care poarta numele de cod SM-A908 si SM-A905. Primul va fi echipat cu trei aparate foto – 48+8+5 mpx si al doilea va beneficia tot de un aparat foto triplu, de data aceasta 48+12+5mpx. In privinta conectivitatii, una din variante este anuntata cu 5G si este vorba despre versiunea SM-A908. O sursa afirma ca acest model este pentru moment rezervat pentru Coreea de Sud, la fel ca Galaxy S10 5G. Al doilea, international, va ramane in sfera 4G.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?