Riverdale sezonul 4 – personajul principal este cu adevărat mort?

Soc si groaza pentru fanii serialului Riverdale: ultima scena a episodului cu numarul 4, disponibil pe Netflix de curand, dezvaluia moartea unui personaj principal. Insa chiar asa sa fie? Inca de la difuzarea noului sezon fanii incearca sa se convinga de faptul ca personajul lor preferat este inca in viata. Iata trei teorii linistitoare si probabile de altfel.

Jughead nu poate respira nici macar cinci minute. Dupa ce ne-a facut deja sa credem in moartea sa, in sezonul 2, personajul interpretat de Cole Sprouse se afla din nou in inima unei intrigi funeste. In episodul 2 al sezonului 4 al serialului Riverdale aflam ca Jug a disparut fara urma. Si mai grav chiar, episodul de Halloween se termina cu o scena care il infatisa pe iubitul lui Betty la morga. Insa, pe web, numerosi sunt internautii convinsi de faptul ca acesta nu a murit, ca Jughead este inca in viata.

Prima teorie – Jughead si-a simulat moartea. Prima teorie din jurul “mortii” lui Jughead – este pur si simplu vorba de un fake, de o simulare. Pe Reddit si pe Twitter mai multi internauti au evocat aceasta posibilitate. Conform acestora, personajul interpretat de catre Cole Sprouse si-a simulat moartea si Betty ar putea avea cunostinta de acest plan. Insa de ce sa aleaga sa isi simuleze moartea? Poate ar trebui sa luam in considerare acel flash forward din sezonul 3 care ne lasa sa credem ca acesta acomis o crima.

A doua teorie – A fost doar un vis urat. O alta posibilitate evocata de catre internauti – este vorba doar de un cosmar. Unii sunt de parere ca Betty este cea care ar putea avea acest cosmar cu moartea iubitului sau altii sustin ca insusi Jughead ar putea avea acest cosmar. Un utilizator Twitter a tinut sa ne aminteasca ca in sezonul 2 serialul incerca sa ne faca pentru prima data sa credem in moartea lui Jughead prin intermediul unei secvente de inmormantare care s-a dovedit a fi un vis.

A treia teorie – Este vorba despre o sosie. O a treia si ultima posibilitate. Persoana aflata la morga nu este Jughead ci…o sosie a acestuia. Imposibil? Nu. In benzile desenate Jughead are un dublu care este nimeni altul decat verisorul sau, Souphead. Deoarece ne aflam intr-un serial adaptat dupa benzile desenate, este destul de probabil ca acest personaj sa fie integrat in scenariu incepand cu acest nou sezon. Unii spera ca va fi vorba despre Dylan Sprouse, fratele geaman al lui Cole Sprouse, spera ca va fi ales sa faca si el parte din distributia serialului.

Tu ce crezi ca se va intampla cu Jughead?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *