Personajele din seriale pe care fanii Harry Potter le vor adora

Daca esti fan al eroului celebrei saga “Harry Potter”, am gasit pentru tine cateva personaje pe care le vei adora cu siguranta si care au cateva puncte in comun cu el.

Scott McCall- Teen Wolf. Un adevarat lider, Scott, la fel ca si indragitul nostru Harry Potter este obisnuit, sa conduca si sa dirijeze si sa ia mereu cele mai dificile decizii atunci cand trebuie. In plus, poate conta mereu pe Stiles, asa cum Harry Potter poate conta pe Ron.

Bjorn Ironside, Vikings. Cu siguranta ca sunt departe de a avea aceeasi copilarie, sau chiar aceeasi viata, dar sunt amandoi foarte curajosi si gata sa se bata mereu. In plus, Bjorn a mostenit numele de « Ironside » dupa ce a supravietuit ca prin magie unei violente batalii care ne duce cu gandul tot la Harry Potter.

Jon Snow, Game of Thrones. Amandoi orfani si crescuti de catre unchi si matusi, Jon Snow si Harry Potter par sa aiba un destin similar. Jon trebuie sa se bata in nenumarate randuri cu Night King si cu armata sa, dar si cu inca multi ani inamici. Au revenit mereu din « ghearele mortii » si Jon pare destinat sa faca doar lucruri mari.

Matt Murdock, Daredevil. Chiar si atunci cand incearca sa duca o viata linistita, fara sa o faca pe justitiatrul, problemele il gasesc pana la urma. Va mai amintiti de cineva? Sa nu mai vorbim de faptul ca Matt Murdock nu suporta nedreptatile si ca nu se teme sa isi puna viata in pericol pentru a salva umanitatea.

Kara Danvers, Supergirl. La inceput, Kara nu a vrut sa devina o supereroina. Pana in ziua in care viata surorii sale a fost in pericol si a fost obligata sa isi foloseasca superputerile pentru a o salva. A fost fortata mai apoi sa isi accepte destinul. Este un personaj puternic si curajos care nu ezita sa faca cele mai mari sacrificii atunci cand este cazul.

Barry Allen, The Flash. Barry stie cum e sa iti pierzi parintii de foarte tanar. Mama sa a murit sub ochii sai, in timp ce tatal sau a fost inchis pentru crima. Si totusi, nu s-a lasat si atunci cand si-a descoperit puterile s-a decis sa faca numai bine in jurul sau.

Quentin, The Magicians. Chiar daca sunt diferiti in multe aspecte, Quentin ne duce cu gandul la Harry Potter la inceputul serialului The Magicians. Datorita magiei si universului sau, Quentin se va simti in sfarsit acceptat si va intelege in sfarsit de ce se simte diferit.

Meredith Grey, Grey’s Anatomy. Da, poate parea uimitor, dar Meredith are multe puncte in comun cu « the boy who lived ». A avut o copilarie dificila dar a facut totul pentru a deveni cel mai bun chirurg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *