One Plus 6 – un smartphone compact

Constructorul chinez are in vedere lansarea unui smartphone intr-un format mic. An de an, dimensiunea telefoanelor inteligente continua in mod invariabil sa creasca. Cu toate acestea, exista pe piata o cerere mare de telefoane compacte, mai usor de tinut in mana si de manevrat. One Plus vrea sa remedieze aceasta problema comercializand un smartphone compact. Cel putin acesta este anuntul facut de Pete Lau, presedintele cnstructorului chinez.

Dar, din pacate, formatul mic vine cu o serie de complicatii de fabricatie. Lasa mai putin loc pentru anumite componente. Este practic imposibil sa avem un smartphone de calitate premium intr-un format redus. Principala problema ramane bateria. Tehnologia a evoluat enorm in ultima perioada. Ceea ce inseamna ca este practic imposibil sa incorporeze o baterie cu o autonomie mare. O grija in plus pentru cei de la One Plus pentru a veni pe viitor cu imbnatatiri in cazul acestui telefon. Pete Lau a declarat deja faptul ca refuza sa ii ofere acestui telefon inteligent o baterie mica si ca asteapta cu nerabdare avansarile din domeniul tehnologiei.

Smartphone-ul compact One Plus 6 nu este prevazut cu o autonomie mare pentru moment dar stiind faptul ca producatorul este interesat de oferirea unei baterii cu o autonomie mai mare cu siguranta doritorii vor fi destui.

In plus One Plus 6 a reusit sa gaseasca un echilibru interesant intre performanta si pret, un lucru destul de greu de intrecut in aceasta industrie a telefoanelor inteligente. Conform testelor, One Plus 6 a reusit destul de mult sa se apropie de performanta dispozitivelor concurente, mai putin in ceea ce priveste bateria dupa cum spuneam si mai sus. Camera foto este destul de performanta, cei care au folosit deja acest telefon s-au convins de acest lucru. Cu siguranta va ajuta multi utilizatori care inca nu erau decisi sa il achizitioneze din cauza ca nu erau convinsi de faptul ca dispune de o camera foto performanta. Camera foto ofera culori naturale, viteza de reactie este una foarte buna, stabilizarea fiind cea mai laudata in cazul capturilor video. In ceea ce priveste unele elemente, One Plus 6 reuseste sa demonstreze ca nu este nevoie de foarte multe compromisuri cand vine corba de un telefon compact, ieftin si performant.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?