Maid in Manhattan, film clasic de vizionat

Maid in Manhattan sau “Camerista” este unul dintre filmele clasice care au la baza povestea Cenusaresei reinterpretată intr-o varianta contemporana.

Recunosc ca cel mai mult mi-a plăcut faptul ca în acest film protagonista nu e nimeni alta decât Jennifer Lopez, care este și o actriță extraordinara, nu doar o cântăreața de succes.

Jennifer Lopez în rolul Marisei Ventura intrunchipeaza personajul unei mame singure care isi întreține copilul muncind din greu și încercând sa aspire la o viață mai buna. Aceasta are un job de camerista într-un hotel luxos din Manhattan.

Jobul de camerista nu este chiar ceea ce visează Marisa Ventura insa ii asigura strictul necesar pentru a-și întreține familia. Aceasta este foarte inteligenta insa se teme sa progreseze în cariera ei atunci când are șansă de a deveni manager.

La îndemnul unei prietene se gândește sa aplice pentru promovare insa teama ii sta în cale din nou și nu o face. Pentru ca prietena și colega ei de munca știe ca aceasta poate avea o șansă reala de a promova fiindcă merita, completează în numele ei fisa pentru promovare iar aceasta primește postul d manager după ce face un curs.

Desi pare ca totul decurge perfect și este pe drumul cel bun spre a face o cariera, Marisa este pusă intr-o situație bizara în care un politician în ascensiune și în plina campanie electorala o confunda cu o clienta fidela, din lumea buna a hotelului de lux.

Între ea și politician se înfiripă o poveste frumoasa dar având la baza o minciuna care iese rapid la iveală iar Marisa pierde orice șansă la jobul pe care îl dorește și pierde inclusiv jobul de camerista în hotelul de lux. Fiind oarecum o comedie romantica, finalul poate fi preconizat ușor dar va las pe voi să-l aflați vizionând filmul Movies123.

Desi filmul este destul de vechi, mai exact apărut în 2002, eu îl pun în topul clasicelor. Pe imdb filmul are o nota destul de mică insa din punctul meu de vedere ar merita o nota ceva mai mare. Este un film ușor de vizionat și pe care l-aș recomanda intr-o seara de sâmbătă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *