Huawei Y6 Pro 2018 Review

Dupa lansarea cu succes a versiunii Y6, Huawei a lansat un alt smartphone, Huawei Y6 Pro, un telefon inteligent din gama de mijloc. Un smartphone suficient de echipat pentru utilizatorii dornici de divertisment. Y6 Pro este echipat cu un ecran de 5inchi, HD IPS, cu o rezolutie de 720p si incorporeaza o carcasa eleganta. Un smartphone alimentat de un procesor Quad Core 1,3 GHZ, cuplat la 2GB RAM, mai mult decat suficienti si dotat cu Android 5.1 Lollipop.

Acest smartphone dispune de un aparat foto sofisticat, dotat cu un obiectiv de 13 Mpx in spate si de 5Mpx in fata. Dispune de functii precum HDR si Panorama. Huawei Y6 Pro dispune de o conectivitate bogata si beneficiaza de suportul retea LTE, Bluetooth 4.0. WI-FI, Micro-USB 2.0 si suportul USB OTG. Un smartphone furnizat cu o baterie excelenta, de 4000 mAh care ii va furniza cu siguranta o autonomie buna.

Huawei Y6 Pro dispune de aproape acelasi design ca si Huawei Y6 insa constructorul a decis sa vina cu o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste design-ul. Luneta din jurul ecranului este acum vizibila. Carcasa din spate este dintr-un plastic policarbonat care lasa impresia unui spate cu motive, insa este vorba de un design imprimat pe spate. Dimensiunile telefonului sunt de 143.1 x 71.8 x 9.7.

Huawei Y6 Pro este dotat cu un ecran de 5 inchi, HD IPS, si cu o rezolutie de 320 dpi ceea ce face ecranul mai atragator si mai stralucitor. Huawei beneficiaza de o rezolutie a ecranului de HD 720p, rezolutie ideala pentru telefoanele din gama de mijloc. Poate fi folosit fara probleme la lumina soarelui, fara sa existe probleme de reflexie.

Huawei Y6 Pro vine cu un procesor quadcore, cu 1,3GHz. Procesorul este capabil sa administreze mai multe aplicatii fara probleme, fara decalaj. Camera din spate de 13 MPx este usor de folosit datorita functiei de inregistrare 1080p.

In concluzie, Huawei Y6 Pro este dotat cu un procesor de1,3 GHz Quad Core, 2 GB RAM si 16 GB ROM, cu o baterie puternica de 4000 mAh si un afisaj 5″ HD IPS. Un telefon fiabil la un pret abordabil.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?