His Dark Materials – sezonul 2 are un trailer

HBO ne da vesti noi cu privire la sezonul 2 de la His Dark Materials. Al doilea sezon va aparea in noimebrie si se dezvaluie intr-un nou trailer. Tensiunea este se pare, din ce in ce mai mare pentru personaje.

Lyra se pregateste deci sa revina la HBO. Adaptarea romanelor lui Phillip Pullman urmareste aventurile acestei tinere orfane care este crescuta in prestigiosul Jordan College. Aceasta va pleca in cautarea prietenului sau disparut. In acest sezon nou insa tensiunea este la cote maxime si Lyra se va asocia cu un personaj interpretat de catre Amir Wilson pentru a duce batalia contra Magisterium.

Acesta va avea insa un rol destul de important in derularea evenimentelor. Trailerul dezvaluie de asemenea ca alti cativa actori se vor alatura castingului in acest nou sezon astfel ca fanii Sherlock vor putea sa observe si prezenta lui Andrew Scott. Actorul britanic va avea rolul lui Moriarty.

In aceste noi episoade se va regasi si castingul original, incepand cu Dafne Keen. Tanara actrita, care a jucat si in Logan alaturi de Hugh Jackman, joaca aici personajul principal. James McAvoy va reveni si el in rolul lui Lord Asriel iar Ruth Wilson in cel al lui Marisa Coulter.

Ii vom regasi de asemenea si pe Lin Manuel Miranda care a avut rolul lui Alexander Hamilton in celebra comedie muzicala. La fel ca si in cazul primului sezon, Jack Thorne a scris si al doilea sezon.

Sa ne amintim ca la sfarsitul sezonului cu numarul 1, Lyra l-a urmat pe Lordul Asriel intr-o alta lume unde se afla si Will care a intrat si el in aceasta lume paralela.

In orice caz, acest trailer anunta ca multe lucruri se vor intampla. Vedem vrajitoare, dar vedem si o lume noua. Vrajitoarele vor colabora pentru a o proteja pe Lyra, dar il ajuta si pe tanarul Will. Impreuna vor incerca sa isi realizeze destinul atat de special.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?