De ce să te uiți la serialul The Good Place

Difuzat pe Netflix, serialul The Good Place este amuzant, autentic si are un format pe care nu ai cum sa nu il adori. Iata de ce ar trebui si tu sa te uiti la serialul The Good Place.

Este amuzant. Descrierea acestui serial pe scurt? Eleanor Shellstrop a murit si se afla in The Good Place, un fel de paradis modern in care “traiesc” persoanele care au actionat bine de-a lungul intregii vieti. Problema este ca Eleanor nu a actionat tocmai bine de-a lungul vietii si a ajuns in acest loc din greseala. Pentru a evita sa fie trimisa in The Bad Place (Iadul), va trebui sa faca ce stie mai bine, sa minta. Doar ca, in The Good Place toata lumea are dreptul la un suflet pereche. Al sau se numeste Chidi si era profesor de etica si de morala…ai inteles, acest serial este unul extrem de amuzant, plin de situatii complicante si nebune.

Personajele sunt autentice. Intre Eleanor care este o persoana extrem de egoista si mincinoasa si jura fara sa se gandeasca inainte, Chidi care este incapabil sa ia o decizie de unul singur (chiar cand vine vorba de alegerea sortimentului de briosa), Tahani care nu se poate abtine sa nu se laude top timpul si Jason care este o veritabila bruta, am putea spune ca suntem departe de cliseele specifice serialelor americane. Ne atasam destul de repede de personaje (deoarece chiar si personajele secundare precum Michael, arhitectul cartierului si Janet, o femeie considerata robot deoarece ea le face pa toate, cu totii sunt cool) si ne recunoastem in numeroasele situatii prin care acestia trec.

Episoadele sunt scurte. Nu stiu cum sunteti voi, dar noi ne-am cam saturat de episoadele de 42 de minute sau chiar mai mult. Uneori avem nevoie de o schimbare si episoadele de 20 de minute ale acestui serial ne ofera aceasta schimbare. Serialul are 3 sezoane a cate 13 episoade de 20 de minute. Sezonul 3 este in curs de difuzare pe Netflix, un episod este adaugat in fiecare zi de vineri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?