Cum îți poți duce blogul în prima pagină pe Google la început de drum

Sunt multe persoane carora le este frica sa inceapa sa scrie pe un blog, tocmai pentru ca stiu ca cresterea pe Google se face lent, cu multa munca si nu vor sa astepte atat pentru a isi monetiza blogul sau pentru a avea cititori pentru care merita sa scrie. In acest sens va oferim o solutie foarte buna pentru momentul in care abia v-ati deschis blogul si vrei sa adunati cititori rapid.

Este o metoda simpla, logica si foarte naturala. Nu are legatura cu tehnicile Black Hat si va da roade foarte bine. Totul tine de continutul pe care tu il vei redacta. In primele zile de blogging poti face un compromis, acela de a scrie conform cu sugestiile motorului de cautare. Cauta expresii cu un numar mare de cautari si concurenta mica si scrie utilizandu-le pentru optimizare.

In prima faza iti recomandam sa nu te concentrezi pe mai multe expresii simultan. Alege una singura si ai grija ca url-ul articolului sa o cuprinda. Fa un articol mare si foarte bun pe expresia respectiva. Poti depasi chiar si 1000 de cuvinte. Ulterior optimizeaza acest articol la nivel on page si invita motoarele de cautare sa il indexeze.

Pentru a invita motoarele de cautare sa indexeze un site, ai nevoie de un cont in Webmaster Tools oferit de Google. Acolo, intra la accesare cu crawlere si introdu spre indexare prima pagina a site-ului sau blogului cu toate paginile sale aferente si pagina pe care tocmai ai creat-o.

Astfel vei atrage un numar mare de cititori care sunt interesati de informatii din domeniul tau dar pana acum nu aveau surse relevante din care sa citeasca si sa gaseasca materiale. Iti vei face un public care va reveni la tine periodic mult timp de acum in colo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *