4 aplicații mobile care te vor ajuta să dormi mai bine

Ti se pare incredibil sau chiar de neconceput sa dormi cu ajutorul telefonului? Ei bine, se pare ca este un lucru care ar trebui sa iti dea de gandit. Care sunt aplicatiile care te vor ajuta sa dormi mai bine?

Insomniile afecteaza din ce in ce mai multe persoane. Si mai multe sunt afectate din cauza diminuarii timpului de somn. Care este cauza? Marirea timpului petercut in trafic, dar mai ales timpul consacrat pentru multimedia. Dar telefoanele ne-ar putea ajuta in acelasi timp si sa ne regasim somnul reparator. Dovada cu 4 aplicatii mobile care te vor ajuta sa dormi mai bine.

Night Shift, un veritabil must have. Lumina albastra este aratata cu degetul de cateva ani incoace din cauza consecintelor sale nefaste asupra sanatatii. Pe langa faptul ca oboseste ochii, mai multe studii au ajuns la concluzia aceasta poate perturba si somnul.

Solutia propusa pentru cei care detin iPhone este Night Shift. Aceasta aplicatia afiseaza doar culori calde pentru ca ochii sa nu fie incomodati in momentul somnului. Night Shift este activa de cand vine noaptea pana la rasaritul soarelui. Dar o poti activa chiar tu.

iSleep, pentru a adormi si a se trezi cu blandete. iSleep este o aplicatie iPhone destinata sa faciliteze somnul utilizatorilor si pentru a evalua profilul lor.

Aceasta propune mai multe functii pentru a te ajuta sa te scufunzi in bratele lui Morfeu precum:
– poate detecta sforaitul si poate supraveghea in acelasi timp eventualele apnei ale somnului.
– poate evalua calitatea somnului datorita unei inregistrari facuta pe timp de noapte.
– da sfaturi care poate ameliora calitatea somnului.

Petit Bambou pentru a te linisti inainte de a adormi. Care este filozofia acestei aplicatii? Sa reiei puterea asupra telefonului tau si sa faci din acesta un aliat si o bula de stare de bine si de bunastare.

Sleep Better- Runtastic. Sleep Better este o aplicatie care iti va permite sa iti analizezi somnul. Pentru asta este de ajuns daca lasi telefonul langa tine, langa ureche in timp ce dormi. Dar inainte trebuie sa « informezi » aplicatia despre cum ti-a trecut ziua- esti dependent de cafea, ai baut multa cafea, ai facut sport? Poti nota de asemenea ora la care ai vrea sa fii trezit.

Un comentariu la „4 aplicații mobile care te vor ajuta să dormi mai bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *