3 rezoluții foarte ușor de ținut care ne pot schimba viața

Sa pierzi cinci kilograme, sa faci mai mult sport, sa renunti la fumat… ne dorim mereu lucruri noi sau avem nevoie mereu de noi inceputuri pentru a ne metine in forma. Dar cel mai adesea, rezolutiile noastre se pierd peste o saptamana sau doua, degeaba tot revenim si tot incercam sa ne tinem de ele.

Care sunt insa rezolutiile foarte usor de tinut?

Secretul tine de 3 mantra. Nu viza mult prea sus. Nu ai cum sa slabesti 8 kilograme intr-o saptamana. Acest lucru este imposibil. Dupa 3 zile de dieta extrema vei ceda in primul fast-food ce iti iese in cale. Dar daca vei pierde macar 3 kilograme pe luna si vei incepe un regim alimentar care nu te frustreaza, vei vedea ca va fi mai usor si ca vei reusi.

Fixeaza-ti deci anumite obiective care pot sa fie atinse usor, nu niste obiective imposibile. Nu ai de ce sa iti bulversezi rutina. Trebuie sa iti cunosti limitele si sa stii cand este momentul potrivit sa incepi sa iti schimbi obiceiurile.

Trebuie sa ajungi acolo unde iti doresti in mod progresiv. O rezolutie de care te poti tine este una care se instaleaza incet dar sigur. Este una care nu te bulverseaza total, nici nu se strecoara brusc in modul tau de viata. Progresul trebuie sa fie incet si constant. De exemplu, daca te reapuci de sport, cel mai bine ar fi sa incepi cu sedinte de 5, 7, si mai apoi de 15 minute. Este mult mai usor sa mergi la sala sau sa te apuci de miscare stiind ca nu dureaza mai mult de 15 minute.

Ai nevoie de sfatul unui profesionist. Fie ca vrei sa slabesti, fie ca vrei sa renunti la fumat, specialistii sunt de mare ajutor in acest caz. Sunt cei care te ajuta sa « pui frana » si care te vor ajuta sa iti planifici obiectivele. In plus, nu te lasa sa renunti asa usor.

In plus, iata care este cheia succesului- sa nu trebuiasca sa incerci sa te tii de obiective singur. Ai nevoie de sprijin in tot ceea ce vrei sa faci.

Un comentariu la „3 rezoluții foarte ușor de ținut care ne pot schimba viața

  1. Wild Card watchseries

    Putin c-am seaca actiunea. Daca veti urmari acest film , sa nu va asteptati la o poveste plina cu de toate. Parca nu este dezvoltata indeajuns povestea . Poate de aici denota si nota extrem de mica pe imdb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *